E-bog: Lægekunst for krop, sjæl og ånd

100,00 kr. inkl. moms

Grundlæggende principper i antroposofisk medicin.

Efter endt køb får du adgang til et link, hvor du kan downloade bogen.

Du har 2 download af bogen til rådighed.

 

Denne bog beskriver, hvordan krop, sjæl og ånd spiller sammen, og hvordan man kan bruge denne viden i forståelsen af mennesket og behandlingen af dets sygdomme. Den bygger på de impulser til en udvikling af lægekunst, som filosoffen Rudolf Steiner har givet til læger og lægestuderende. Hans impulser førte til dannelsen af antroposofisk medicin, som i dag er grundlaget for behandling af patienter hos tusindvis af læger og andre behandlere – på klinikker, kursteder og hospitaler over hele verden – samt for fremstilling af homøopatiske lægemidler efter helt nye metoder.

Antroposofisk medicin anerkender moderne lægevidenskabs resultater, men den ønsker at udvide billedet af mennesket og behandlingen for at give et helhedssyn på både det raske og det syge menneske. Den åbner op for en erkendelse af det sjælelige og åndelige menneske, og for, at der hersker helt andre lovmæssigheder i sjælens og åndens verden end i den fysiske.

På dette grundlag kan lægekunsten udvikles, idet det bliver muligt at udvikle medicin og behandling, der giver en helbredende impuls til både det fysiske, sjælelige og åndelige menneske.

Bogen giver en grundig introduktion til, hvordan det hele menneske kan forstås, og gennemgår derefter kroppens hovedorganer og de processer, som er tilknyttet disse, og for hvert organ beskrives en lang række sygdomstilstande og deres mulige behandling.

Af Peer Bach Boesen

Peer Bach Boesen er født i 1951 på Lolland. Han blev i 1982 uddannet heilpraktiker i Tyskland med speciale i homøopati. Han har grundlagt Allergica A/S, et almennyttigt selskab, der producerer antroposofisk homøopatisk medicin. I over 20 år har han drevet Urtica Klinikken i Silkeborg, hvor han har behandlet ca. 6.000 børn og voksne, fortrinsvis for allergier, kroniske og akutte infektioner.

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.