E-bog: Allergi

100,00 kr. inkl. moms

Årsager og behandling – antroposofisk belyst

Efter endt køb får du adgang til et link, hvor du kan downloade bogen.

Du har 2 download af bogen til rådighed.

 

Antallet af allergikere i den vestlige verden stiger eksplosivt. På trods af alle mulige medicinsk-kemiske fremskridt er det ikke lykkedes at standse denne negative udvikling. Man regner officielt med at stort set alle indbyggere i Danmark i år 2020 vil have en eller anden form for allergi.

En alternativ behandlingsform – homøopati – bliver mere og mere anvendt i allergibehandlingen i lande som Tyskland, Frankrig, Østrig, Italien, England, Sverige, USA, Indien, Brasilien og Argentina. Allerede i slutningen af 1980’erne dokumenterede skotske undersøgelser at en gruppe af hoøopatiske lægemidler havde en betydelig effekt på høfeber. Homøopatien er en effektiv medicin, som meget, meget sjældent har nogen negative bivirkninger, og den går tættere på årsagerne til allergien end de ortodokse lægemidler, som anvendes til allergi, fx binyrebarkhormoner og antihistaminer.

Af Peer Bach Boesen

Forfatteren af denne bog, Peer Bach Boesen, er uddannet som heilpraktiker i Tyskland, men vendte tilbage til Danmark i 1981 og startede en praksis. Her har han med succes gennem næsten 30 år behandlet et meget stort antal allergikere med homøopatisk antroposofisk medicin.

Undervejs i sit studie stødte Peer Bach Boesen på Rudolf Steiner og hans medicinske impulser kaldet antroposofisk medicin. Den antroposofiske medicin har vundet stor udbredelse først og fremmest i Tyskland, men også i mange andre lande verden over. I Tyskland findes flere hospitaler, som arbejder ud fra Rudolf Steiners medicinske impulser. Det største af dem er Herdecke hospitalet i Ruhr-området med ca. 2.000 medarbejdere. I den antroposofiske medicin fandt Peer Bach Boesen en dyb indsigt i mennesket og i lægemidlerne, som er fremstillet ud fra nye farmaceutiske impulser. Det er først og fremmest denne medicin, som har gjort det muligt at hjælpe så mange mennesker med allergi.

Peer Bach Boesen grundlagde i 1984 Allergica – Danmarks første homøopatiske medicinselskab. Allergica blev i 1987 omdannet til et almennyttigt selskab.

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.