E-bog: Metalterapi

100,00 kr. inkl. moms

Sammenhænge mellem metaller og planeter, organer og psyke

Efter endt køb får du adgang til et link, hvor du kan downloade bogen.

Du har 2 download af bogen til rådighed.

 

Der er en nøje sammenhæng mellem udviklingen af vores solsystem og udviklingen af mennesket. Mennesket er som det eneste levende væsen et mikrokosmos. Vores organer har intim forbindelse til planeterne i vores solsystem – udtrykt med

Paracelsus ord:

“Altså forstå at:
hjernen er Månen
lungen er Merkur
nyren er Venus
galden er Mars
leveren er Jupiter
milten er Saturn
og hjertet er Solen.”

Metallerne har igen forbindelse til de enkelte planeter og dermed til menneskets organer. Med den homøopatiske metalterapi virker man direkte ind på menneskets mest centrale organer, som både har en betydning for det fysiske, men i høj grad også for sjælelivet/psyken.

Metallerne i homøopatisk form erindrer mennesket om dets guddommelige oprindelse og skabelse. De tilfører mennesket barndommens livskræfter, hukommelse og sundhed. Metallerne er de centrale og de stærkeste midler i homøopatien. Rudolf Steiner har tilført denne gamle indsigt ny viden og kraft, så den er blevet en hovedhjørnesten i lægekunsten. Moderne forskning peger også på, at metallerne spiller en central rolle i samtlige livsprocesser.

Af Peer Bach Boesen

Peer Bach Boesen er født i 1951 på Lolland. Han blev i 1982 uddannet heilpraktiker i Tyskland med speciale i homøopati. Han har grundlagt Allergica A/S, et almennyttigt selskab, der producerer antroposofisk homøopatisk medicin. I over 20 år har han drevet Urtica Klinikken i Silkeborg, hvor han har behandlet ca. 6.000 børn og voksne, fortrinsvis for allergier, kroniske og akutte infektioner. Peer Bach Boesen har skrevet en lang række bøger og fungerer som foredragsholder og underviser i mange sammenhænge.

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.