E-bog: Mineraler og Cellesalte

100,00 kr. inkl. moms

Antroposofisk belyst.

Efter endt køb får du adgang til et link, hvor du kan downloade bogen.

Du har 2 download af bogen til rådighed.

 

Mineraler og cellesalte spiller en central rolle for livsprocesserne i planter, dyr og mennesker. En dybere viden om disse grundstoffer og deres krystallinske forbindelser giver adgang til kraftfulde og præcise lægemidler.

Bogen beskriver, hvordan hvert mineral har en præcis forbindelse til menneskets funktioner, evner og svagheder. Det er derfor, at mineralerne kan udnyttes terapeutisk i homøopatiske lægemidler.

Bogen har et udførligt stikordsregister, der indeholder alle de mineraler, sygdomme og ubalancer, der nævnes i bogen. Bogen er derfor velegnet som opslagsbog, når man søger efter sammenhænge mellem en patients symptomer, efter de bedst egnede homøopatiske lægemidler til et symptombillede eller efter forståelse af hvorfor et homøopatisk lægemiddel har kunnet helbrede tilsyneladende helt forskellige symptomer!

Af Peer Bach Boesen

Peer Bach Boesen er født i 1951 på Lolland. Han blev i 1982 uddannet heilpraktiker i Tyskland med speciale i homøopati. Han har grundlagt Allergica Amba, et almennyttigt selskab, der producerer antroposofisk homøopatisk medicin. I over 20 år har han drevet Urtica Klinikken i Silkeborg, hvor han har behandlet ca. 6.000 børn og voksne, fortrinsvis for allergier, kroniske og akutte infektioner. Peer Bach Boesen har skrevet en lang række bøger og fungerer som foredragsholder og underviser i mange sammenhænge.

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.