Bog: Forfangenhed - Sidste stop på vejen?

125,00 kr. inkl. moms

Forfangenhed er én af de mest smertefulde sygdomme, vores heste kan få. Og alt for mange heste aflives på grund af denne lidelse. Men ofte er forfangenhed bare ét af en lang række symptomer, hesten kan have ét eller flere af. Symptomer, der alle kan kategoriseres under lidelsen EMS, Equint Metabolisk Syndrom. Eksempelvis fordøjelsesproblemer, adfærdsændringer, fedtdepoter, immunsvækkelser og altså ikke mindst forfangenhed.

Denne bog er skrevet af Charlotte Eicke, som siden 2001 har hjulpet dyr og mennesker med homøopatiske lægemidler. Charlotte Eicke har i mange år været optaget af, hvorfor heste bliver forfangne. På baggrund af sin erfaring med netop at behandle forfangenhed hos heste, har hun set et større mønster og de dybere årsager til lidelsen.

I denne bog forklarer hun, hvordan forfangenhed opstår, og hvad du som hesteejer kan gøre for både at forebygge og behandle. Bogen indeholder bl.a. vejledning om, hvordan du finder ud af, om din hest er stresset. Du får råd om, hvordan du fodrer din hest, så den ikke udvikler insulinresistens og ubalancer i fordøjelsessystemet. Og ikke mindst får du konkrete, udførlige og velafprøvede behandlingsforslag til de forskellige lidelser, heste med EMS kan have.

56 sider

Hent hele bogen “Forfangenhed – Sidste stop på vejen” gratis som e-bog her

Ikke på lager

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.